Egri eszperantista – levelezőlista

Az egri-eszperantista az egri, Eger-környéki, Heves megyei eszperantisták tematikus levelezőlistája és hírcsatornája. A listára feliratkozott tagok elektronikus levelek útján információkat kapnak a helyi eszperantó élet történéseiről, az eszperantó világ híreiről, az eszperantó nyelvről – magyar és/vagy eszperantó nyelven. A levelezőlista interaktív, témáinkra válaszolva beszélgetés folytatható, vagy más témák felvetésével új beszélgetés kezdhető. Minden listára küldött levél megjelenik a listára feliratkozott tagoknál. A témák felvetésénél kérjük a tagokat, hogy maradjanak a tematikánál: az eszperantó nyelv és kultúra, Heves megye, Eger, illetve a velük kapcsolatos témáknál, levelezőlistánk nem pps-ppt vagy videó fájlok, továbbküldős lánclevelek és szerencseképek gyűjtőhelye, kivéve, ha azok az eszperantó témaköréhez kapcsolódnak.

A feliratkozás módja:
Kattintson a fenti képre (vagy erre a linkre), és kövesse a betöltődő oldal által ajánlott lépéseket, vagy küldjön egy elektronikus levelet a klub e-mail címére (a Kapcsolat oldalon megtalálja), hogy fel szeretne iratkozni a listára. Ekkor az adminisztrátor hamarosan feliratkoztatja Önt azzal a címmel, amelyről a levelet küldte.
A feliratkozást követően legalább a következő tíz nap folyamán a listára küldött levéllel a tag rövid, vázlatos bemutatkozása szükséges. Ennek elmaradása esetén a feliratkozást a lista adminisztrátora érvényteleníti.
A listára való feliratkozás egy klubtalálkozónkon való személyes megjelenéssel is kezdeményezhető, ebben az esetben nem szükséges külön bemutatkozó üzenet küldése.
A leiratkozáshoz a lista-levelek tartalmaznak információt, de a fenti módokon is működik.

A Verda Stelo Eszperantó Klub Facebook-oldala >>
http://fb.me/eszperantoeger
 

Az eszperantó a nemzetközi világnyelv-tervezet legkitűnőbb megoldása.
(Einstein)