Egri eszperantista – levelezőlista

Az egri-eszperantista az egri, Eger-környéki, Heves megyei eszperantisták tematikus levelezőlistája és hírcsatornája 2010-től. A listára feliratkozott tagok elektronikus levelek útján információkat kapnak a helyi eszperantó élet történéseiről, az eszperantó világ híreiről, az eszperantó nyelvről – magyar és/vagy eszperantó nyelven. A levelezőlista interaktív, témáinkra válaszolva beszélgetés folytatható, vagy más témák felvetésével új beszélgetés kezdhető. Minden listára küldött levél megjelenik a listára feliratkozott tagoknál. A témák felvetésénél kérjük a tagokat, hogy maradjanak a tematikánál: az eszperantó nyelv és kultúra, Heves megye, Eger, országos eszperantó hírek, illetve a velük kapcsolatos témáknál, levelezőlistánk nem pps-ppt vagy videó fájlok, továbbküldős lánclevelek és szerencseképek gyűjtőhelye, kivéve, ha azok az eszperantó témaköréhez kapcsolódnak.

A feliratkozás módja:
Kattintson a fenti képre (vagy erre a linkre), és kövesse a betöltődő oldal által ajánlott lépéseket, vagy küldjön egy elektronikus levelet a klub e-mail címére (a Kapcsolat oldalon megtalálja), hogy fel szeretne iratkozni a listára. Ekkor az adminisztrátor hamarosan feliratkoztatja Önt azzal a címmel, amelyről a levelet küldte. A feliratkozást követően legalább a következő tíz nap folyamán a listára küldött levéllel a tag rövid, vázlatos bemutatkozását várjuk.

A listára való feliratkozás egy klubtalálkozónkon való személyes megjelenéssel is kezdeményezhető, ebben az esetben nem szükséges külön bemutatkozó üzenet küldése.

Ha meggondolná magát, és nem szeretne már híreket kapni az egri eszperantó életről, a leiratkozáshoz a lista-levelek tartalmaznak információt, de a fenti módokon is működik.

A Verda Stelo Eszperantó Klub Facebook-oldala >>
http://fb.me/eszperantoeger

Az eszperantó a nemzetközi világnyelv-tervezet legkitűnőbb megoldása.
(Einstein)